eTwinning Ulusal Destek Servisi Ekibi İlimizi Ziyaret Etti

eTwinning Ulusal Destek Servisi Ekibi İlimizi Ziyaret Etti

eTwinning Ulusal Destek Servisi Ekibi İlimizi Ziyaret Etti

01.11.2023 136

31.10.2023  Salı günü günü Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi'nden; Türkiye eTwinning Koordinatörü Sayın Mehmet Fatih DÖĞER, İçerik ve Eğitim Sorumlusu Sayın Ertan KOCABAŞ ve eTwinning Finansal Koordinatörü Sayın Faruk GÜMÜŞ ilimizi ziyaret ettiler.

Okulumuzun yürüttüğü eTwinning ve Erasmus+ proje çalışmaları hakkında okulumuz Felsefe Öğretmeni Mehmet GEBEN yapılan proje çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Türkiye eTwinning Koordinatörü Sayın Mehmet Fatih DÖĞER, ilimizin projeleri başarılı bir şekilde yürütülmesi sonucunda kazanılan Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi ödüllerine vurgu yaptı. Bu çalışmaların değerine dikkat çeken  İçerik ve Eğitim Sorumlusu Sayın Ertan KOCABAŞ, Osmaniye’yi çok iyi şekilde temsil ettiğimizi dile getirdi. Ziyaret sonrasında projeleri ile başarı ile gerçekleştiren öğretmen ve öğrencilere hediyeler verdi.

Ankara'dan gelen misafirlerimize şükranlarımızı sunuyor ve yürüttüğümüz projelerde desteğini esirgemeyen Osmaniye ARGE İl Koordinatörümüz Sayın Medine GÜNEY ve ekibi başta olmak üzere, projelerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

01-11-202301-11-202301-11-202301-11-2023